15.7.2017

Vuokrapurjehdukset

Monesti tulee eteen tilanteita, jolloin yrityksen asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai henkilökunnalle pitäisi tarjota uusia, unohtumattomia kokemuksia. Suomalainen luonto, Turunmaan saaristo ja sen raikkaat tuulet ovat elämyksiä niin suomalaisille kuin ulkomaalaisillekin. Ja mistä saaristoon voikaan tutustua paremmin kuin luontoon äänettömästi sulautuvan purjeveneen kannelta!

…Suomalainen luonto, Turunmaan saaristo ja sen raikkaat tuulet… 

S/y Merisissi tekee muutaman tunnin pikkupurjehduksista aina vuorokausien pituisiin täyden palvelun purjehduksiin, joissa on hoidettu kaikki aterioista saunomiseen ja majoitukseen.

Esimerkkejä purjehduspaketista:

  • 4 h purjehdus Airistolla (sis. miehistön 3 hlöä)
  • Täytetty patonki, kanapastasalaatti, juoma koko seurueelle
  • Päiväretki kohteeseen Turun saaristossa (sis miehistön 3 hlöä)
  • kylmä tai lämmin lounas koko seurueelle

Purjehdus Merisissillä on ainutlaatuinen mahdollisuus

Avomeripurjehdukseen varusteltu Merisissi on yksi suurimpia suomalaisia tilauskäyttöön soveltuvia purjealuksia. Maailmankuulun venesuunnittelijan German Frersin suunnittelema Merisissi pystyy vuokrakäytössä kuljettamaan 12 henkilöä (+ miehistön). Aluksen pituus on reilut 15 metriä ja leveys yli 4 metriä. Kooltaan Merisissi vastaa keskivertoa “maailman ympäri” -purjehduskilpailuun osallistuvaa venettä.

Merisissi on maailman huippusuunnittelua ja se on rakennettu luonnollisesti Suomessa, maailman arvostetuimpien purjeveneiden kotimaassa. Ei olekaan ihme, että Merisissi on meri- ja purjehdusominaisuuksiltaan erinomainen. Tästä ovat osoituksena muun muassa Merisissin saavuttamat luokkavoitto (1992) ja kakkossijat (1996, 2009) yhdessä maailman kuuluisimmista purjehduskilpailuista – Tall Ships Racessa.

Parhaalla mahdollisella veneellä on paras mahdollinen miehistö

Vaikka olemme ylpeitä upeasta veneestämme, on selvää, että aina on mahdollista suunnitella ja rakentaa vielä parempi alus. Mutta Merisissillä on tarjota jotain, mitä ei rahallakaan saa. Ammattitaitoinen, kurinalainen, mutta samalla innostunut miehistö. Merisissillä vieraskin voi kokea aidon purjehtimisen ilon.

Turun Partio-Sissit – arvostettua partiotyötä vuodesta 1917

Partio-Sissit on yksi Suomen vanhimpia lippukuntia ja sen nykyinen jäsenmäärä on melkein 300. Partio-Sissit tunnetaan paitsi menestyksistään purjehduskilpailuissa, myös mainioista satama- ja lokikirjoistaan.

Kustannustoiminta onkin yksi lippukunnan merkittävimmistä varainhankintakeinoista. Muita ovat charter-purjehdukset, joulupukkitoiminta sekä yritysten ja yksityisten lahjoitukset. Varoja tarvitaan paitsi lippulaiva Merisissin ylläpitoon ja huoltoon, myös lippukunnan muihin kuluihin, kuten jollien huoltoon ja kolon ylläpitoon.

Tarjoamalla tilauspurjehduksia mahdollistamme sen, että Merisissi saa ammattitaitoista miehistöä myös tulevaisuudessa. Valitsemalla Merisissin tilauspurjehdukseesi tuet myös arvokasta nuorisotyötä: tarjoamalla vieraillesi elämyksiä Merisissin matkassa tarjoat samalla sadoille nuorille partiolaisille mahdollisuuden hyvään harrastukseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää toiminnastamme ja tarjoamistamme mahdollisuuksista. Arvostamme tukeasi.

Alla olevan lomakkeen täyttämällä voit lähettää tiedustelun aluksen käytettävyydestä.